Login | Sign up
hildahough

Fredericka Liverpool Trøjer Guadalu

Aug 5th 2018, 2:29 am
Posted by hildahough
29 Views
havde ramt posten ved billig fodboldtrøjer to andre lejligheder
Lozano tilføjede den anden med en udbrud af tempo og cool finish efter en Hernandez pass otte minutter senere.
Jesus Corona fortsatte sin Bayern Munchen Trøjer blærende internationale form ved at tælle Mexicos tredje scorede i anden halvdel.
Hernandez steg i det 31. minut for at styre i en header fra et Miguel Layun-kryds. Målet bragte ham inden for tre af Jared Borgettis rekord for det mexicanske landshold.
Den tredje kom fra et afbøjet skud fra Corona i det 72. år.
I halv tid var Mexico 2-0 op, havde ramt posten ved to andre lejligheder, og havde set to andre forsøg, der trækker fint, sparer fra Canada-keeper Milan Borjan.
Pachuca-vingeren var direkte, holdt ting lige i besiddelse og viste simpelthen, hvorfor han er et stort talent. Hans mål for El Tri kom bagud på tre mål for Pachuca i lørdag mod Veracruz i Liga MX. Lozano er en stigende spiller.
Spørgsmål om, hvordan canadierne David Hoilett og Cyle Lain fik relativt enkle chancer med scoringen på 0-0 vil blive spurgt, men de blev langt overskygget af en angribende Barcelona Trøjer skærm fra Mexico, der passer godt til fremtiden.
Der var et eller to tegn på tidlige nerver fra Lozano, men når han fik nogle hånd på bolden og kom ind i spillet, udgjorde den 20-årige et konstant problem for canadiske venstre tilbage Marcel De Jong og var Mexicos vigtigste trussel i første halvdel.
Dette var i hvert fald i Mexico i bedste fald i angreb. Den høje presning af de forreste tre stiflede Canadas forsøg på at spille bolden på jorden og førte til fejl.
#BonitaWoo maglie calcio Christoph
HortenseB fotballdrakter barn EliasSher
Elissakcd fotballdrakter barn Bernadett
Julissaoc fodboldtrøjer børn SalMilten
Shanondxr fotbollströjor JaydenumV
LeonaBeth maglie calcio MBFNeilq

Tags:
juventus trøjer(5), manchester united trøjer(15), chelsea trøjer(9)

Bookmark & Share: